top of page

Ajatus yhteisöllisestä majatalosta

Villa Oraksen tarina alkoi syksyllä 2020 kolmen yrittäjänaisen voimin. Olemme kunnostaneet ja remontoinut tiloja samalla, kun toiminta on mukautunut nykyiseen muotoonsa majataloksi sekä retriittikeskukseksi.

 

Tämä 1940-luvulla rakennettu 600 neliöinen, hirsinen rakennus luo idylliset puitteet matkailijoille, majoittumiselle sekä yrittäjille oman osaamisen toteuttamiseen. Täällä voit aistia vielä vanhaa alkuperäistä 40-luvun tunnelmaa ja elämäntapaa, vaikka olemme uudistaneet ja remontoinut tiloja nykyaikaisempaan kuntoon.

 

Yläkerta on varattu pitkäaikaisille asujille ja alakerran huoneet Metsä, Valo ja Kuutamo tarjoavat sekä yhteismajoitusta että oman huoneen rauhaa. Lisäksi kesäisin on mahdollista majoittua kahdessa aitassamme. 

 

Majoitushuoneiden lisäksi meillä on kaksi isoa salia vuokrakäyttöön. Salit sopivat erilaisten retriittien järjestämiseen, joogaamiseen, tanssimiseen, käsityökurssien pitämiseen sekä omiin rentoutustuokioihin. 

Tervetuloa majoittumaan tai järjestämään omia retriittejä meille! Olemme avoimia uusille ideoille, projekteille, sisällöntuottajille sekä esimerkiksi kouluyhteistöille. Emme myöskään pahastu, mikäli haluat tulla majoittumaan ja samalla auttaa talkootöissä.

marjutraty.JPG

Tarinamme

Meistä: About
kolinkansallispuisto.jpg
villaoraskoli_edited.jpg
bottom of page