top of page
villaoras-tupa-koli.jpg

Tervetuloa Villaan!

Täydelliseen yöpymiseen kuuluu mahdollisuus ruoanlaittoon, saunomiseen, retkeilyyn sekä luonnosta nauttimiseen.

 

Villan keittiö, tupa, pihapiiri sekä sauna ovat majoittujien yhteiskäytössä. Villan kaksi isoa salia ovat myös vapaassa käytössäsi aina niiden ollessa vapaana.

 

Voit siis aloittaa aamusi vaikka pienellä joogatuokiolla!

Yleiset tilat

Keittiöstä löydät kaikki tarvittavat välineet ruoanlaittoon, astiat aterioimiseen sekä perusmausteet. Käytettävissäsi on myös  majoittujien omille ruuille tarkoitettu jääkaappi. Tuo siis mukanasi mieleisesi ruokatarvikkeet ja valmista ateriasi silloin, kun aikatauluusi parhaiten sopii. Omatoimiaamupalaa varten tarjoamme käyttöösi puurotarvikkeet, leipää, jogurttia sekä kahvia ja teetä.

 

Tupa on käytössäsi sekä ruokailuun tai vaikka yhteisiin lautapelihetkiin. Tunnelmallinen ja viihtyisä tupa toimii majoittujien olohuoneena ja ruokailutilana, joten otathan muut vieraamme huomioon. 

Isot salit ovat kyläkoulun entisiä luokkahuoneita ja ne on kunnostettu monitoimisaleiksi. Aurinkosalista löytyy joogamattoja sekä vilttejä, joita voit käyttää aina kun sali on vapaana.

sauna_villaoras_koli.jpg

Sauna ja hoidot

Puulämmitteinen pihasaunamme lämpiää joka ilta. Päivän päätteeksi on ihana rentoutua lämpimissä löylyissä ja suosittelemme kokeilemaan yrttijalkakylpyä sekä saunatuoksuja saunoessa.

Saunalla on sallittua käyttää vain biohajoavia peseytymistuotteita. Huomioitha tämän tuodessasi omia mukana. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Villan omia shampoita ja hoitoaineita. 

Huomioitavaa

Villa Oras on suurilta osin alkuperäisessä 40-luvun kunnossa.

Tämä tarkoittaa:

  • Ei juoksevaa vettä: vesi kannetaan kaivosta sekä sisälle että saunalle. 

  • Ulkohuussit: WC:eissä ei ole juoksevaa vettä.

  • Peseytyminen pihasaunassa: saunassamme peseydytään perinteisesti sekoittamalla padasta lämmintä vettä pesuvatiin.

  • Ekologisuus: toivomme biohajoavien pesutuotteiden käyttöä. Voit myös käyttää Villan omia pesuaineita vierailusi aikana.

 

Huomoithan myös, että Villa Ora's on alkoholivapaata aluetta. Näin voimme turvata jokaiselle vieraallemme majoitusrauhan.

 

Huomioidaan toinen toisiamme ja pidetään paikat siisteinä yhdessä.

Kiitos, nähdään pian!

bottom of page