top of page
villaoras-majatalo-kolilla.JPG

Majoitus

Tunnelmalliset huoneemme Metsä, Valo ja Kuutamo majoittavat kukin 1-4 henkilöä. Varaa petipaikka jaetusta huoneesta tai vaihtoehtoisesti koko huone omaan käyttöösi. Tarjoamme myös majoituspaketteja ryhmille.

Talviaikaan voit varata majoituksen suoraan meiltä laittamalla viestiä sähköpostilla villaorasoy@gmail.com tai sosiaalisen median kautta @villaoras

Residenssin, aittahuoneen, patjamajoituksen sekä teltta- ja asuntoautopaikan voit varata vain viestillä! Näitä ei löydy Booking varausjärjestelmän kautta.

Huonevaihtoehdot

metsähuone.jpg

METSÄ

Tunnelmallisessa Metsähuoneessa on kolme sänkyä (80 cm, 120 cm sekä 160 cm) sekä takka.

valohuone_edited_edited.jpg

VALO

Valohuoneessa on kerrossänky (90 cm) ja kaksi erillistä (120 cm) sänkyä

Kopio_ 321A3340.jpg

KUUTAMO

Kuutamohuoneessa on neljä (80 cm) sänkyä, levitettävä vuodesohva sekä takka.

Residenssi

Residenssihuoneessamme voi majoittua 1-3 henkeä ja se sopii erityisesti pidempiaikaiseen majoitukseen, mutta tarjoaa myös yksityisyyttä lyhyemmän vierailun ajaksi. Residenssi sopii erinomaisesti esimerkiksi etätyöskentelyyn.

Aitat

Kesäaikaan voit yöpyä myös kahdessa aittahuoneessamme. Aittaan ovat tervetulleita myös lemmikit. Aitta on luonnonläheinen ja vaatimaton vaihtoehto, mutta tarjoaa takuuvarman keinon irtautua arjesta.  

Patjamajoitus saleissa

Retkeilijöille sekä isommille ryhmille, kuten leirikoululaisille oiva ja edullinen vaihtoehto kesäaikaan on patjamajoitus yläkerran saleissamme. Jos kaipaat vaelluspäivien väleille edullista majoitusvaihtoehtoa sekä pihasaunaa peseytymiseen, niin tämä on sinulle! Patjamajoitus alk. 25e/yö.

Teltat ja asuntoautot

​Kesäaikaan mahdollisuus yöpymiseen teltassa (15 €/yö) tai asuntoautossa (20 €/yö, sis. sähkö). Saunamaksu 10 € / hlö. Hinnat ei sisällä aamupalaa.

Omatoimiaamupala

Meillä voit nauttia omatoimiaamupalan itsellesi sopivimpaan aikaan. Keittiön jääkaappiin on varattu aamupalatarpeet, joista voit valmistaa mieleisesi aamupalan omien mieltymysten mukaan. Kukaan ei varmasti pahastu, jos huomioit muutkin majoittujat puuroa ja kahvia keitellessäsi.  Keittiön kaapista löytyy aina puuroa, leipää, jogurttia sekä kahvia ja teetä.

metsähuone
Kuutamohuone
Valohuone
VALO-majoitushuone
KUUTAMO-majoitushuone
Villan-tupa

Huomioitavaa!

Villa Oras on suurilta osin alkuperäisessä 40-luvun kunnossa.

Tämä tarkoittaa:

  • Ei juoksevaa vettä: vesi kannetaan kaivosta sekä sisälle että saunalle. 

  • Ulkohuussit: WC:eissä ei ole juoksevaa vettä.

  • Peseytyminen pihasaunassa: saunassamme peseydytään perinteisesti sekoittamalla padasta lämmintä vettä pesuvatiin.

  • Ekologisuus: toivomme biohajoavien pesutuotteiden käyttöä. Voit myös käyttää Villan omia pesuaineita vierailusi aikana.

 

Huomoithan myös, että Villa Ora's on alkoholivapaata aluetta. Näin voimme turvata jokaiselle vieraallemme majoitusrauhan.

 

Huomioidaan toinen toisiamme ja pidetään paikat siisteinä yhdessä.

Kiitos, nähdään pian!

bottom of page