FAQ

Tässä muutama meidän asiakkaita askarruttanut kysymys. Voit koska vain laittaa meille viestiä jos joku mietityttää! Vastaamme nopeiten sosiaalisen median kanavien kautta.

Mihin aikaan on sisään/ulos -kirjautuminen?

Virallinen check in alkaa klo 15.00 ja huoneen luovutus klo 12.00 mennessä. Voit kuitenkin saapua meille omia aikojasi matkasuunnitelmiesi mukaan ja saat huoneen käyttöösi heti kun se on valmis! Viimeistään kuitenkin sovittuna aikana.

Onko teillä ruoanlaittomahdollisuutta?

On! Villan keittiö ja tupa on myös matkailijoiden käytössä. Keittiöstä löytyy astiat sekä perus mausteet. Voit tuoda omia ruokatarvikkeita mukanasi matkailijoiden jääkaappiin. Muistathan merkata omat tuotteesi ja siivota lähtiessä! :-)

Tarvitsenko omat lakanat mukaan?

Suosittelemme omia lakanoita, mutta voit myös vuokrata meiltä lakanat 10e lisähintaan. Lakanavuokraan sisältyy petivaatteet sekä kylpypyyhe. Huom! Jos nukut makuupussilla, pyydämme silti käyttämään aluslakanaa sekä tyynynliinaa.

Onko koirat sallittuja?

Koirat saa tulla vierailemaan Villalla, mutta on pidettävä kiinni eikä koiria sallita Villan sisätiloihin. Koiran kanssa matkustavat voivat varata kesäaikaan aittahuoneen käyttöön. Huomioi myös että pihapiirissämme on kissa.

Onko teillä sisä WC/Suihkut käytössä?

Meillä on toistaiseksi vain ulko wc käytössä ja peseytyminen tapahtuu saunalla. Saunalla on isot säiliöt vettä peseytymiseen. Alueella on myös paljon viikottaisia yleisiä saunavuoroja, missä suihkumahdollisuus.

Yleistä huomioitavaa:

Villa Ora's on 1940-luvun lopulla rakennettu vanha hirsirakennus. Rakennus on kaksikerroksinen ja sisältää rappusia ja WC on pihan toisella puolella mikä kannattaa ottaa huomion, jos on liikuntarajoitteita.