top of page

FAQ - usein kysytyt kysymykset

Tässä vastauksia muutamiin asiakkaitamme askarruttaneisiin kysymyksiin. Voit myös laittaa meille viestiä, mikäli jokin asia mietityttää. Vastaamme nopeimmin sosiaalisen median kanavien kautta.

Miten kannattaa saapua Jerolle?

Jero sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä Kolin luontokeskukselta sekä Kolin kylältä ja 50 minuutin ajomatkan päässä Joensuun rautatieasemalta. Joensuusta pääsee Kolille bussilla sekä kimppataksilla. Mikäli saavut bussilla, niin olethan meihin yhteydessä.

Kuinka lähellä on Koli ja reitit?

Kolin reitit lähtevät aivan Villan naapurista. Lyhyintä tieto Ukko-Kolille on noin 6 km polkuja pitkin - autolla matka on pidempi. Ryläyksen parkkipaikka on aivan Villan vieressä!

Tarvitsenko omat lakanat mukaan?

Suosittelemme omia lakanoita, mutta voit myös vuokrata meiltä lakanat 10 € lisähintaan. Lakanavuokraan sisältyy petivaatteet sekä kylpypyyhe. Huom! Jos nukut makuupussilla, pyydämme silti käyttämään aluslakanaa sekä tyynynliinaa.

Ovatko lemmikit sallittuja?

Koirat ja kissat ovat tervetulleita vierailemaan Villassa ja oman lemmikin kanssa matkustaessasi olet tervetullut yöpymään aittamajoituksessamme. Pidäthän lemmikkisi kiinni koko vierailusi ajan, sillä pihapiirissämme on myös kaksi kissaamme - sekä ahkerasti vierailevia petoeläimiä. Ethän ota lemmikkejä mukaan päärakennuksen tiloihin.

Onko huoneissa WC:t ja suihkut?

Majatalossa eletään 40-luvun hengessä ja Villassa on käytössä perinteiset ulkokäymälät, jotka sijaitsevat piharakennuksessa noin 50 metrin päässä päärakennuksesta. Saunamme lämpiää joka päivä ja siellä pääsee pesytymään lämpimällä vedellä käyttämällä perinteisiä pesuvateja. Kolin alueella on myös useita viikottaisia yleisiä saunaja, joissa on suihkumahdollisuus.

Onko Villa esteetön?

Villa Ora's on 1940-luvun lopulla rakennettu vanha hirsirakennus. Tilamme eivät ole esteettömät, joten otathan tämän huomioon varausta tehdessäsi. Rakennus on kaksikerroksinen ja myös sisääntuloaulassa on useammat portaat. Lisäksi WCt sijaitsevat erillisessä rakennuksessa, jossa on myös portaita. 

Mihin aikaan on sisään/ulos -kirjautuminen?

Virallinen check in alkaa klo 15.00 ja huoneen luovutus klo 12.00 mennessä. Voit kuitenkin saapua meille omia aikojasi matkasuunnitelmiesi mukaan ja saat huoneen käyttöösi heti kun se on valmis! Viimeistään kuitenkin sovittuna aikana.

Onko teillä ruoanlaittomahdollisuutta?

On! Villan keittiö ja tupa ovat matkailijoiden käytössä. Keittiöstä löytyy astiat sekä perusmausteet. Voit tuoda omia ruokatarvikkeita mukanasi vieraillemme varattuun jääkaappiin. Muistathan merkata omat tuotteesi ja siivota lähtiessä!

FAQ: FAQ
villaoraskoli.JPG
bottom of page