top of page
villaoras.jpg

Retriitti & Työpajatilat yrittäjille

Tarjoamme upeat puitteet retriittien ja työpajojen järjestämiselle Kolin kansallispuiston kupeessa.

Villa tarjoaa
useita eri majoitusvaihtoehtoja ryhmällesi kesäaikaan. Käytössäsi on kolme isoa salia, joissa on videotykit. Villan laaja pihapiiri ja Kolin reitit tarjoavat mahdollisuudet erilaisiin luontoaktiviteetteihin. Lisäksi käytössäsi on pihasauna, keittiö sekä tupa yhteiseen oleskeluun.

Ympäristönä Villa Ora's on rauhallinen, yhteisöllinen sekä luonnonläheinen voimaantumisen paikka.

 

Ota yhteyttä

Salit

Retriitti & Työpajatilat

Villalta löytyy monenlaiseen tapahtumaan mukautuvat tilat.  Meillä on käynyt niin hyvinvointi-, liikunta- kuin taide-alan yrittäjiä pitämässä kurssipäiviä sekä pidempiä viikonloppuretriittejä.

 

Saleihimme mahtuu 15-20 hengen ryhmiä riippuen aktiviteetista. Aurinkosalista löytyy joogamattoja, patjoja ja vilttejä. Sydänsalissa on myös majoituskapseleita ja kolmas sali valmistuu kesän 2023 aikana.

Meillä on mahdollisuus majoittaa kurssilaiset 1-4 henkilön jaetuissa majoitushuoneissa: Metsä, Valo ja Kuutamo. Kesäaikaan valittavissa myös patjamajoitusta saleissa, kapselimajoitusta Sydänsalissa sekä aittamajoitus.

Vuokraamme tiloja myös hyvinvointihoitojen tekoon (hierojat, energiahoitajat) eli voit tulla pitämään omaa hoitopäivääsi meille!

Laita viestiä ja kerro tarpeistasi niin olemme sinuun yhteydessä!

Villa Ora's
Retriittikeskus

villaorasmajatalokoli.JPG
bottom of page