top of page
  • Writer's pictureVilla ORA's

TÄYSLATTAUS VAELLUS Kolilla

Päivitetty: 22. toukok.

Syyskuussa vaelletaan taas! Porukalla - Kolin Kansallispuiston lumoavissa maisemissa.Foresting joka on erikoistunut metsäterapeuttisiin liikuntapalveluihin järjestää jo toistamiseen Täyslattaus Vaellus -Retriittiviikonlopun meillä Villa Oraksella 1-3.9.2023


Täyslattaus on täyden kympin valinta, kun vain yksi päivä ei riitä kropan lataamiseen.


Viikonlopun ohjelma:


Perjantaina saapuminen Villa Orakseen klo 15. Ohjelmassa talon tapoihin ja toisiimme tutustuminen sekä huoneen valinta. Nautimme väritäyteisen päiväpalan ja rentoudumme elämyssaunan lempeissä löylyissä. Päivän päätämme ihmeiden iltaan Verkkovaaran huipulla, jossa yhteinen meditaatio ja luontoäidin lempeä iltapala nuotion äärellä.


Lauantaina heräydytään omaan tahtiin, nautitaan aamupala ja pidetään yhteinen aamunaloitus. Lähdemme koko päivän retkelle Kolin kansallispuistoon, jossa teemme FoRest Balance -Muutoksen metsäpolku® harjoitteita, nautimme luonnon rauhasta, kiireettömyydestä sekä keräilystä. Äitimaan antimista valmistamme nuotiolla herkullisen lounaan sekä välipaloja. Illalla päästään Villalle rentoutussaunaan yrttijalkakylpyineen sekä nauttimaan ravitseva illallinen. Keräilyn antimia hyödynnämme myös saunassa sekä iltapalalla. Päivän päättää yhteinen sydänpiiri sekä rauhoittava meditaatio.


Sunnuntaina heräydytään lempeydellä aamupalalle ja lähdemme Forest Balance luovuuden polulle Ryläykselle sekä huikealle kiviputoukselle. Matkalla teemme erilaisia luovuutta avaavia niin kehollisia, musiikillisia, kuin aisti- ja mielikuvaharjoitteitakin. Kodalla nautimme inspiroivan lounaan. Ohjelma päättyy Villa Oraksella noin klo 15.''Tavoitteena on irtaantua stressistä sekä kiireestä, rentouttaa mieltä ja kehoa, syödä ravitsevaa ruokaa, jakaa yhdessä kokemuksia ihmisyydestä, elämästä ja mahdollisista haasteista sekä löytää terveen ja hyvän elämän avaimia.


Avaimet ovat jo kaikilla itsellään, kunhan vain opimme niitä käyttämään. Yhdessä oleminen ja tekeminen on voimistavaa. Viikonlopun aikana saat osallistua yhdessä tekemiseen omien voimavarojesi mukaan, mutta Täyslattauksessa on myös lupa vain olla'' -Foresting


Hinta: 360€ / hlö (Sis. majoituksen, ruoan, ohjelman eli ns. täysihoito)

Osallistumiset: Tästä linkistä! (Ohjaa Foresting.fi omille verkkosivuille)


48 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page