• Villa ORA's

SUP-lautailu Kolilla

Päivitetty: 18. huhtik.

Kolilla pääset SUP-lautailemaan upeaan Pielisen järveen! Laudat saa vuokrattua esim. Seikkailuyhtiö Vaaralta joka sijaitsee Merilänrannassa, mikä on erittäin hyvä aloituspaikka SUP-lautailu seikkailulle. Laudat kannattaa varata etukäteen varsinkin sesonkiaikoina!

Saat paikanpäältä Merilänrannasta Sup-laudat vuokratessa hyvät ohjeet ja vinkkejä minne kannattaa suunnata riippuen ajasta sekä kuntotasosta.


Kävimme Villan porukalla viime kesänä (2021) testaamassa ensimäistä kertaa SUP-lautailua Kolilla! Aikaa meillä oli varattu pari tuntia mikä oli aloitusreissuksi erittäin sopiva aika.


Kerkesimme suppailla Merilänrannasta läheisille hiekkasaarille - käydä hieman tutustumassa saariin ja sen jälkeen suppailtiin takaisin. Jos haluaa ottaa eväät mukaan ja lähteä ihmettelemään paikkoja ilman stressiä ajasta, suosittelemme vuokraamaan laudan koko päiväksi tai vähintään neljäksi tunniksi. Parissa tunnissa kerkiää kuitenkin saada ihanan kokemuksen ja näkee Kolin aivan uudesta perspektiivistä!


Iso suositus tälle aktiviteetille kaikille ketkä ovat vesiurheilun ystäviä! (Huom. samaisille hiekkasaarille pääsee myös vuokraamalla veneen mikäli on esteitä urheiluun tai muuten haluaa pitää lepopäivän, mutta olla hengessä mukana)

SUP-lautailu Pielisellä pääsi heittämällä meidän top-5 upeimmat SUP-lautailu kohteet Suomessa -listalle! Oletko käynyt jo kokeilemassa? Saa jakaa kokemuksia kommenteissa!


Tässä vielä linkki Seikkailuyhtiö Vaaran nettisivuille josta saat lisätietoja ja pääset vuokraamaan laudat kun kausi alkaa: https://vaara.net/fi_FI


Täältä löytyy hyvät kuvat Kolin hiekkasaarista: https://veneilysaimaa.com/satama/hiekkasaari-kolin-kansallispuisto/

11 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki