top of page
  • Writer's pictureVilla ORA's

RYKINIEMI, KOLI - Upea pitkä hiekkaranta ja näkymä Pieliselle


Rykiniemi on yksi meidän lempikohteista Kolilla - kun miettii paikkaa missä yhdistyy vesielementti, hiekkaranta, metsän vihreys sekä löytyy nuotiopaikka ruokailuun. Hyvät retkieväät (kasvisnyytit nuotiolla) ja syöminen ulkona, luonnossa, onkin yksi paras osa retkeilystä!


Rykiniemellä on pitkä, kirkasvetinen, hienohiekkainen ranta josta avautuu näkymä suoraan Pieliselle. Ranta on melko matala joten se soveltuu hyvin myös lapsiperheille.


Rykiniemi on suosittu alue retkeilijöiden kesken ja alueella saa myös yöpyä! Alue onkin telttailijoiden suosima kesä-aikaan.


Löydät Rykiniemestä kaiken tarvittavan mukavaan kesäpäivän viettämiseen sekä yöpymiseen. Nuotiopaikka, polttopuut, WC, sekä uimaranta mistä ihastella auringonlaskua. Parkkipaikka sijaitsee n. 300m päässä kohteesta, pienen hiekkatien päässä.


Videoita Rykiniemestä löydät meidän Instagramista >tästä linkistä> @villaorasKuva Rykiniemen rannalta pilvisenä päivänä.Rykininemi löytyy google mapsista ja paikalle on erittäin helppo saapua. Parkkipaikka on melko pieni ja voi vaatia hieman mielikuvitusta jos paikalla on paljon porukkaa samaan aikaan. Iso suositus kuitenkin tälle paikalle!


Retkipaikka on tehnyt kattavan artikkelin mistä löydät 5+1 kauneinta rantaa Kolilla! Suosittelemme lukemaan tämän artikkelin. (linkki)

73 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page