top of page
  • Writer's pictureVilla ORA's

Ryhmämajoitus kodinomaisessa Villa Oraksessa

Etsitkö rauhallista paikkaa suuremman ryhmän majoittamiseen? Villa Ora's on täällä tarjotakseen kodinomaisen sekä luonnoläheisen vaihtoehdon entisöidyssä Jeron kyläkoulussa.


Riippumatta siitä, onko kyseessä perhekokoontuminen, yritystapahtuma tai ystäväporukan matka, meillä on teille uniikit tilat Kolin kansallispuiston välittömässä läheisyydessä.


Villalla käytössäsi on kolme majoitushuonetta, keittiö, tupa sekä kaksi isoa salia! Salissa mahdollisuus myös patjamajoitukseen, mikä on ollut suosittu vaihtoehto esim. leirikoululaisten keskuudessa.Tuvassa on ihana kokoontua ruokailemaan yhdessä ja viettämään peli-iltaa. Käytössä on myös puulämmitteinen pihasauna.


Pihasta pääsee kätevästi luontopoluille ja meiltä voi kysyä vinkkejä eri aktiviteetteihin. Autamme mielellämme suunnittelemaan retkiä teidän kanssa.


Laita meille viestiä villaorasoy@gmail.com ja kerro tarpeistasi, niin olemme sinuun yhteydessä! Ryhmämajoitukset kannattaa varata hyvissä ajoin.


P.S Villa Oras on alkoholi vapaata-aluetta eli tämä kannattaa pitää mielessä, kun pohtii olisiko tämä teille sopiva vaihtoehto.

45 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page