top of page
  • Writer's pictureMarjut Räty

Juhannus Kolin Kansallispuistossa?

Päivitetty: 24. huhtik. 2023

Juhannuksen viettäminen Kolin kansallispuistossa voi olla erittäin kaunis ja ikimuistoinen kokemus. Kolin alueella on paljon nähtävää ja koettavaa, kuten upeita maisemia, järviä, vaaroja ja luontopolkuja.


Omatoimiretkeilyn lisäksi voit harkita osallistumista viikonloppuretriitille!


Villa Oras järjestää Juhannusretriitin yhdessä Paolas Wellness -kanssa 23.6-25.6. Retriitillä pääset kokemaan perinteisen juhannuksen yhdistettynä joogaan, pilatekseen, retkeilyyn, hyvään ruokaan - kaikki tämä nauttien Kolin Kansallispuistosta yhdessä muiden kanssa. Lisätietoja retriitistä löydät täältä.


Juhannus on keskikesän juhla, jota vietetään Suomessa juhannusaattona eli kesäkuun 23. päivänä.


Vinkkejä omatoimiretekilijöille. Varaa majoitus ja ala suunnittelemaan aktiviteetteja!


Juhannus on perinteisesti aikaa, jolloin suomalaiset kokoontuvat grillaamaan ja nauttimaan ruokailusta yhdessä. Voit valmistaa herkullisia grilliruokia kansallispuistossa ja viettää aikaa nuotiolla ystävien/perheen kanssa. Nuotioruokien valmistuksessa voi käyttää mielikuvitusta perinteisen grillimakkaran sijaan! Meidän bravuuri on nuotiolla paistetut kasvisnyytit.


Saunominen on tärkeässä osassa monien keskikesän juhlaa. Kolin alueelta löytyy useita paikkoja mistä voit varata saunavuoron etukäteen! Mm. Koli freetime, Tarina-aho, Kolin Korvenkota sekä Sokos Hotel Koli.


Päiväaktiviteetteja Kolilta löytyy moneen makuun. Voit vuokrata Fat-biken ja lähteä tutustumaan alueen maisemiin pyöräillen. Pyöriä vuokraa mm. Seikkailuyhtiö vaara. Paimentuvalta voi varata Issikkavaellusretken jos haluaa viettää hetken luonnossa Islannin hevosien ohjauksella. Melontaretki lähisaariin on myös ihana Juhannus aktiviteetti!


Kolin mahdollisuudet Juhannuksen viettoon on mahtavat luontoa ja rauhaa arvostavalle ihmiselle.


On hyvä muistaa, että juhannuksena Kolin kansallispuistossa voi olla melko vilkasta, joten majoitus kannattaa suunnitella ja varata etukäteen.


Villa Orakselta löytyy luonnonläheistä majoitusta jaetuissa sekä yksityisissä huoneissa. Retkeilijöille löytyy myös edullisempaa patjamajoitusta saleissa!


Kokko on usein järjestetty Kolin satamassa. Tästä ilmoitellaan aina lähempänä!

234 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page