top of page
  • Writer's pictureMarjut Räty

ELÄMYKSELLISTÄ MAJOITUSTA KOLILLA

Päivitetty: 28. heinäk. 2022


KOLIN MAJOITUSPALVELUT

Kolilta löydät majoitusta jokaiseen tarpeeseen. Voit valita hienon hotellin, vanhan kyläkoulun, järvellä kelluvan Aurorahutin sekä yksityisten mökkien ja monen muun majoitusvaihtoehdon väliltä. Tässä muutama elämyksellinen kohde mitä voimme lämpimästi suositella:


VILLA ORA'S

Kodinomaista majoitusta vanhassa kyläkoulussa. Villa Ora's on paikkana tunnelmallinen, yhteisöllinen sekä luonnonläheinen. Villalla on kolme majoitushuonetta mistä voi varata yksittäisiä petipaikkoja jaetusta huoneesta taikka koko huoneen omalle porukalle. Täydellinen paikka rauhoittumiseen. Soveltuu hyvin myös yksinmatkaajille yhteisöllisen ympäristön vuoksi!


Lisätietoja www.villaoras.fi / Instagram: @villaoras


AURORAHUT KOLI

Elämyksellinen majoitusvaihtoehto luonnon keskellä Pielisen laineilla kelluen. AuroraHut tarjoaa vuodenaikojen mukaan vaihdellen yöpyjälle aina erilaisen kokemuksen. Iglun suojassa voi ihastella ikkunoista aukeavaa luontoa.


Lisätietoja: https://koliactive.com/p/70/mokit/koli-aurorahuts


TARINA AHO

Tarina-Aho on uniikki majoituskohde Pielisellä, keskellä Kolin kansallismaisemaa Kelvänsaaressa. Pihapiiriin kuuluu kolme perinteistä hirsirakennusta jotka majoittavat yhteensä noin kolmekymmentä henkilöä. Perinteisen majoituksen lisäksi tarjoamme myös edullista aittamajoitusta. Lemmikit ovat tervetulleita, kun mainitsee etukäteen.

Tarina-Ahoon pääsee saapumaan vuoroveneellä, joka kulkee lisämaksusta muutaman kerran päivässä aikataulun mukaisesti Kolin satamasta.


Lisätietoja: https://www.tarinaaho.com/


KOLIN KEIDAS / Mattilan tila

Kolinkeidas tarjoaa luonnonläheistä majoitusta Ihanassa hirsitalossa. Heillä on varattavissa niin huone- kuin luhtiaittamajoitusta. Kolinkeidas on tyyliltään ja tunnelmaltaan melko samanlainen kuin Villa Ora's. Sijainti on erinomainen! Lyhyt matka huipuille sekä Kolin kylälle. Sopii erinomaisesti myös esimerkiksi taiteilija residenssiin.


Lisätietoja www.kolinkeidas.com


KOLI FREETIME

Koli Freetime on kodikas ja luonnonläheinen lomakeskus aivan Kolin kainalossa, Ahmovaaran kylässä.

Koli Freetimellä on mökki-, huoneisto- ja huonemajoitusta, ympärivuotinen leirintäalue, sekä tilaa ja tekemistä virkistyspäiville, leireille, juhliin ja kokouksiin. Sijainti rauhallisessa ympäristössä kirkasvetisen järven rannalla. (Talvisin myös avantomahdollisuus ja rantasauna) Koli Freetime on perhe- sekä caravan ystävällinen majoituspaikka.


Lisätietoja www.kolifreetime.fi

Huom! Koli Freetimellä on yleiset saunavuorot sekä avantomahdollisuus KE & LA Hinta: 6e/hlö


BREAK SOKOS HOTEL KOLI

Kun kaipaat luksusta ja haluat majoittua Ukko Kolin huipuilla niin Break Sokos Hotel Koli on sinun paikkasi. Hotellin yhteydessä on kylpylä, ravintola sekä kaikki mukavuudet mitä tarvitset luksuslomaan. Palvelut näkyvät hinnassa, mutta on varmasti rahan arvoinen.


Lisätietoja: https://www.sokoshotels.fi/en/koli/sokos-hotel-koli


Kolilla on myös todella paljon mökkejä vuokralla, jos haluat yksityisen kohteen esimerkiksi perheelle taikka kaveriporukalle. Nämä kohteet jätin listauksen ulkopuolelle ja ne löytääkin helposti eri varaussivustojen kautta!


Tervetuloa Kolille! Toivoo Villa Oraksen väki.392 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page